Familieopstelling met Vivianne Baur

Ervaar jij flow in je leven buiten de yogamat, of heb je het gevoel dat er ergens iets niet stroomt? Kom naar een van de familieopstellingendagen bij Yoga Nature Studio en transformeer belemmerende patronen in jouw leven!

Een familieopstelling geeft inzicht in de oorsprong van patronen en helpt deze te veranderen. Vivianne Baur, bewustzijnscoach en systemisch opsteller, begeleidt tijdens een familieopstellingendag een liefdevolle reis door je familiesysteem. Aan de hand van jouw verlangen rondom het thema dat jij zelf kiest wordt in de ruimte de opstelling neergezet met deelnemers die familieleden representeren. Zo wordt het onbewuste zichtbaar en voelbaar gemaakt. Dat brengt een helend proces op gang, tijdens en ook ná de familieopstelling. 

‘Ik vond dit zo ontzettend mooi en waardevol. En ook bizar hoe snel het “shift”. Ik ben oké nu, ik heb rust. En ben blij met wie ik ben.’
(deelneemster)

Tijdens deze dag maak je contact met je eigen innerlijke krachtplek. Een familieopstelling brengt rust en een nieuwe gevoel van vrijheid. Deze krachtige werking wordt ervaren zowel door vraaginbrengers (die voor een eigen opstelling komen) als door representanten.

Meld je aan voor een van de familieopstellingendagen, en kom thuis bij jezelf! 

Meer workshops
Details

Datum: 09/03/2024
Tijd: 12:00 pm tot 6:00 pm
Locatie: Yoga Nature Studio
Prijs:

Docent(en)
Vivianne Baur

Voluit het leven ervaren, ontvangen en creëren, en ook anderen daartoe inspireren, dat is de missie van Vivianne. De herinnering wakker maken dat we onderdeel zijn van een groter geheel. En sterker nog: dat wij het geheel zijn, en dat we heel zijn. Deze missie heeft zij 10 jaar geleden vertaald naar haar werk als bewustzijnscoach. Met een groot vermogen om ‘alles wat is’ zonder oordeel te verwelkomen, creëert Vivianne een veilige bedding waarbinnen heling ontstaat. Het werken met familieopstellingen heeft sinds een paar jaar haar hart gewonnen, doordat zij de transformerende kracht hiervan zelf steeds weer ervaart en ook bij anderen ziet wat het teweeg brengt. Ze doet dan ook niets liever dan mensen de wonderlijke en bevrijdende werking van familieopstellingen aan den lijve te doen ervaren. Ze zorgt ervoor dat elke familieopstellingendag voor elke deelnemer (vraaginbrengers en representanten) een waardevol ijkpunt in hun leven vormt dat een nieuwe innerlijke balans mogelijk maakt.

VivianneBaur
Vivianne Baur
Meer workshops
Info Session 200hr Living Vinyasa Teacher Training

On 6 September 2024, our Living Vinyasa Teacher Training Maastricht will start again! Are you…

Earth Body – 3-day Spring Retreat with Flo Dedame

Join international guest teacher Flo Dedame for an urban nature retreat at our Yoga Nature…

Mobility Flow with Beatriz

Bring purpose and energy to your practice with this Mobility Flow that will improve your…

Spring Equinox Ritual Masterclass with Daphne

Join Daphne for this Spring Special to celebrate the end of Winter and the beginning…

Cancellation policy

If you find yourself unable to attend, please email us as soon as possible: bewell@yoganaturestudio.com

  • Cancellations 6 or more days prior to start of an event will receive a full refund
  • Cancellations within 5 days prior to start of an event can receive a partial refund or credit (25% cancellation fee).
  • Cancellations 2-4 days prior to start of an event can receive a partial refund or credit (50% cancellation fee)
  • No refunds or transfers are available for no shows or cancellations within 0-2 days of the start of the event (100% cancellation fee)