'HOME OF VINYASA': ONZE YOGALESSEN

Vind een yogales die bij jou past

Hou je van ‘juicy’ of werk je liever aan je core? Ga je voor ‘zen’ of juist voor ‘spicy’? Je hoeft eigenlijk niet te kiezen. Het kan allemaal in onze Yoga Nature Studio in Maastricht.

Voel je vrij om lessen uit te proberen en erachter te komen welke lessen passen bij jouw natuur.

rootsofflow

Roots of flow

wakeupflow

Wake up flow

juicy flow

Juicy flow

spicyflow

Spicy flow

Core flow

Core flow

Easy-on-sunday flow

Easy-on-sunday flow

Gentle flow

Gentle flow

Zen flow

Zen flow

happybaby

Rest & Restore

Privéles, coaching & shiatsu massage

Wil je liever persoonlijk begeleid worden? Heb je specifieke doelen waar je aan wil werken? Vind je het fijner om zelf het tijdstip van jouw les te bepalen? Of wil je graag een heerlijk ontspannen tijdens een shiatsu massage?

Boek dan een privéles, coaching sessie of een massage. Stuur een mailtje naar bewell@yoganaturestudio.com en laat ons jouw wensen weten.

Tarieven:

Losse privéles/coaching: €75 (60 min)

5x Yoga Nature Private: €350 (5 x 60 min)

Shiatsu massage: € 85 (60 min)

Is yoga nieuw voor je?

Ben je van plan om binnenkort te starten met yoga? Dan begeleiden we je graag! Je hoeft niet lenig of sterk te zijn, dat word je vanzelf wel als je wat vaker op je mat staat. Misschien kom je voor wat meer rust in je hoofd. Of wil je juist op je hoofd leren staan. Wat je intentie ook is, er is altijd een les die bij je past. Bij jouw natuur. Jouw Yoga Nature.

Kom gewoon eens langs en laat je adviseren. Of boek een les die jou inspireert en kom erachter wat jou Yoga Nature is.

Vinyasa Yoga is onze basis

Al onze lessen zijn geïnspireerd door de intelligentie en creativiteit van de natuur. De seizoenen, de elementen, de zon en de maan.

Dat maakt dat onze lessen Vinyasa Yoga lessen zijn waarbij je beweegt op het ritme van je ademhaling. Je beweegt op een heel natuurlijke manier van de ene houding naar de andere, waardoor je een gevoel van flow ervaart.

Een vinyasa les heeft iets magisch, of het nou een spicy, juicy, gentle of zen flow is. Dit komt door de connectie met Prana, of energie, die maakt dat je niet alleen fysiek maar ook op een diepere, energetische laag in beweging komt. Of juist de verstilling ervaart.

Yoganature team

Wie geven deze magische yogalessen?

Ons Yoga Nature docenten team staat elke dag voor je klaar om jou te begeleiden en te inspireren. Maak kennis met ons team en kom erachter welke lessen je bij ze kunt volgen.