Vinyasa yoga
opleidingen
Maastricht

Met Daphne Koken en gastdocenten

Volg jouw ritme, jouw natuur, jouw droom: word vinyasa yoga docent!

Wil je je verdiepen in de natuur van yoga? Wil je jouw eigen yoga practice verdiepen?

In het verlengde van onze workshops hebben we een rijk aanbod van vinyasa yoga opleidingen die jou de mogelijkheid geven om anderen te inspireren. Wil je jezelf (verder) verrijken, je practice verdiepen én leren hoe je jouw inspiratie op een authentieke manier kunt delen? Schrijf je dan in voor onze 200uurs vinyasa opleiding of voor één van de verdiepende trainingen uit ons aanbod.

Vinyasa Yoga als fundament

De focus van onze yoga opleidingen in Maastricht ligt op de studie en integratie van de principes van vinyasa yoga, een authentieke en rijke vorm van yoga die diep geworteld ligt in de connectie met het ritme, de logica en creativiteit van de natuur.

Vinyasa; connectie met de natuur

Het ritme van de natuur en de logica die we daarin terugvinden, vormen in essentie de basis van vinyasa. Door deze logica toe te passen op het creëren van een vinyasa les, ontstaat er een dynamiek waarin intelligentie en creativiteit samen komen. Vloeiende transities ontvouwen zich als vanzelf. Het lichaam opent zich organisch waardoor Prana, levensenergie, vrij kan bewegen. Het energetische aspect van vinyasa yoga herstelt de natuurlijke balans van body en mind. Het brengt je terug naar jouw eigen Natuur.

Tijdens onze opleidingen leren we je hoe je een vinyasa yogales vorm geeft die afgestemd is op het ritme van de dag, het ritme van het leven. Elke dag is anders, elk lichaam is anders. Wij leggen de nadruk op het vormgeven van sequences die aansluiten bij zowel de beginnende als de meer gevorderde yogi(ni). 

Vinyasa yoga vindt haar oorsprong in een eeuwenoude, rijke traditie. Oprichtster van de opleiding, Daphne Koken, heeft zich volledig toegewijd aan deze veelomvattende en bijzondere vorm van yoga.

Yoganature Studio opleidingen
icon-groen

We kijken ernaar uit je in onze Yoga Studio in Maastricht te ontvangen